Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تقریب در ارومیه، مسلمانان پس از یک ماه روزه و عبادت پروردگار با برگزاری آیین های خاص که نشان از جایگاه والای اسلام در بین مسلمانان دارد ماه رمضان را بدرقه می کنند.
گردهمایی گسترده مسلمانان شیعه و سنی برای برپایی نماز عید فطر از بزرگ ترین اجتماع هایی است که بهترین عرصه برای نمایش وحدت و انسجام مسلمانان محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عید فطر در استان آذربایجان غربی؛ سرزمین رنگین کمان اقوام و ادیان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و علمای اهل سنت استان این عید را وحدت آفرین بین اهل تشیع و تسنن اعلام می کنند.
امام جمعه پیرانشهر می گوید: عید فطر، عید بزرگ مسلمانان و مشترک میان شیعه و سنی است.
ماموستا مصطفی محمودی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار تقریب در ارومیه می افزاید: در ایران اسلامی همه مسلمانان تابع نظام و ولایت فقیه هستند، در این کشور عید شیعه و سنی وجود ندارد و تمام اعیاد اسلامی است.
وی اضافه می کند: عید فطر در اسلام و در فقه اهل سنت دارای اهمیت فراوان است بنابراین عید فطر پس از اعلام ستاد استهلال و تایید دفتر مقام معظم رهبری اعلام می شود.
امام جمعه پیرانشهر با بیان اینکه اعلام عید فطر بین اهل سنت طبق اعلام حاکم اسلامی است، تصریح می کند: هر روزی را که ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری به عنوان روز اول شوال اعلام کند، همان روز عید فطر است.
محمودی خاطرنشان می کند: ماه رمضان ماه مهمانی خدا است و مسلمانان جهان به ویژه مسلمین ایران در این ماه با توجه به دستورات دینی اعمال این ماه را انجام می دهند و در روز عید فطر با برپایی نماز جماعت این ماه مبارک را به پایان خواهند رساند.
وی اظهار می دارد: رصد و رویت ماه و برگزاری همزمان نماز عید فطر باعث تقویت اتحاد، یکپارچگی و وحدت اسلامی می شود و مانع سوء استفاده دشمنان از فضای جامعه و به ویژه این استان خواهد شد و خاری بر چشم دشمنانی است که نمی توانند این وحدت را ببینند.
شرط اعلام عید فطر، اعلام دفتر مقام معظم رهبری است
امام جمعه اهل سنت شاهین دژ نیز می گوید: شرط اعلام عید فطر، اعلام دفتر مقام معظم رهبری است.
ماموستا حاصل بالقچی در گفت و گوی اختصاصی اظهار می دارد: با توجه به ضرورت ایجاد وحدت و انسجام ملی، عمل به احادیث نبوی و مبانی فقهی در خصوص حلول ماه مبارک شوال، پیروی از نظر حاکم شرع و ولی امر مسلمین مقام معظم رهبری در اعلام عید لازم و ضروری است و هرگونه مخالفت با آن شرعا جایز نیست.
وی تصریح می کند: نماز عید فطر مطابق با نظر ولی امر مسلمین و اعلام دفتر مقام معظم رهبری در یک روز اقامه می شود.
امام جمعه اهل سنت شاهین دژ درباره تقویت اتحاد میان مسلمانان در این عید اذعان می دارد: با توجه به اعمال و فریضه های مشترک مسلمانان در ماه رمضان و ثمرات مشترکی که خداوند در اختیار آنها قرار می دهد، عید فطر عید نزدیکی دل های مسلمانان به هم است، همه مسلمانان در ماه مبارک رمضان روزه می گیرند و همه در روز عید فطر، نماز عید می خوانند، بنابراین وحدت فراوانی میان شیعه و سنی برقرار می شود.
وی با بیان اینکه مسلمانان همه تابع یک دین هستند، اضافه می کند: اهل سنت در طول انقلاب بارها نشان داده اند که در شرایط سخت کشور پیرو ولایت و رهبری بوده اند و این نشانه همبستگی و وحدت یک جامعه اسلامی است.
تابع حکم حاکم هستیم
امام جمعه اهل سنت نقده نیز در گفت و گو با خبرنگار تقریب در ارومیه می گوید: بین همه مذاهب اسلامی و داخل خود مذاهب اسلامی اختلاف وجود دارد که این اختلاف بنیادی است اما با وجود این ما راه چاره مهمی داریم که برای همه مذاهب قابل قبول است و آن حکم حاکم است که رفع اختلاف می کند.
ماموستا ابراهیم سرخابی با بیان اینکه بحث رویت و اثبات هلال ماه دو مقوله جداست، تاکید می کند: بحث رویت ماه ممکن است در بسیاری از جاها گفته شود ولی برای ثبوت این رویت حتما باید حاکم شرع دستور دهد.
وی با تاکید به اینکه ما تابع حکم حاکم هستیم، متذکر می شود: براساس احساسات قومی و مذهبی نباید حرفی که مورد قبول نظام اسلامی نیست بیان شود و در این راستا با صراحت اعلام می کنم حاکم اسلامی باید رویت ماه را تایید و نماز عید فطر را اعلام کند.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۷۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتراکات وثیق شیعه و اهل سنت

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، متن یادداشت به شرح زیر است:  

مکتب تشیع و اهل سنت، این دو مذهب اصلی دین اسلام در موارد زیر توافق دارند: 1- اصول ایمانی مشترک:
توحید: هر دو شیعه و اهل سنت به توحید و یگانگی خدا ایمان دارند.
نبوت: هر دو گروه ایمان به پیامبران الهی دارند و پیروی از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) را مورد تأیید قرار می‌دهند
معاد: هر دو شیعه و اهل سنت به معاد و روز قیامت ایمان دارند.

2- عبادات مشترک:
قرآن و سنت پیامبر: هر دو گروه از قرآن و سنت پیامبر اسلام به عنوان منابع اصلی دینی استفاده می‌کنند.
نماز، روزه و حج: هر دو شیعه و اهل سنت این عبادات را انجام می‌دهند، با اختلافات کوچکی در جزئیات. 3- محبت به اهل بیت پیامبر (صلی الله علیه و آله):
هر دو شیعه و اهل سنت از محبت به اهل بیت پیامبر (صلی الله علیه و آله) و احترام به آنان اطلاع دارند. اهل بیت پیامبر شامل حضرت علی (علیه‌السلام)، حضرت فاطمه (سلام‌الله‌علیها)، امام حسن (علیه‌السلام)، امام حسین (علیه‌السلام) و سایر افراد خاندان پیامبر (صلی الله علیه و آله) می‌شوند.

4- معرفت با امامان اهل بیت:
شیعه به معرفت با امامان اهل بیت اهمیت زیادی می‌دهند. آن‌ها معتقدند که امامان اهل بیت، رهنمودگران و معصومان هستند و دستورات آن‌ها برای مسلمانان بسیار حائز اهمیت است.

5- مراسم و عبادات خاص:
شیعه و اهل سنت در مراسم خود، مانند عید قربان، از عبادات مشترکی استفاده می‌کنند که در هر دو مذهب تفاوت های جزئی دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عرضه بازآفرینی «پهلوان و فیل» توسط سیدمهدی شجاعی در نمایشگاه کتاب
  • یمن درس مقاومت و جهاد را به مسلمانان عالم داده است
  • نظریه‌های علوم انسانی در مکتب علمی شیعه، استخراج و تبیین شود
  • آرامش در بازار مرغ ایلام حاکم است
  • اشتراکات وثیق شیعه و اهل سنت
  • معین وزارت اقتصاد طالبان: در دوران جمهوریت «فساد» به فرهنگ تبدیل شده بود/ به عنوان فردی «شیعه» با صلاحیت کامل در ساختار امارت اسلامی مشغول هستم
  • افزایش بی‌اعتمادی مردم ترکیه به حزب حاکم
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • رهبر معظم انقلاب: حج امسال باید برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش باشد/ حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/ برای دفاع از فلسطین منتظر دیگران نمی‌مانیم